برای ثبت افزایش سرمایه شرکت و دعوت از مجمع عمومی فوق العاده چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط فاطمه سالاری در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

با سلام. اگر قصد ثبت افزایش سرمایه شرکت را داشته باشیم، برای دعوت مجمع عمومی فوق العاده چه باید کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد نیک اندیش

profile
up
down

با سلام. طبق مواد 161-163مجمع عمومی فوق العاده می تواند خودش اقدام به به افزایش سرمایه نماید یا به هیات مدیره محول کند، در هر حال هیات مدیره باید حداکثر به مدت یک ماه مراتب را ضمن اصلاح اساسنامه در قسمت راجع به میزان سرمایه ثبت شده شرکت، جهت ثبت به مرجع ثبت شرکت ها اعلام کند تا پس از انجام تشریفات ثبت، نتیجه جهت اطلاع عموم آگهی شود.