برای خرید بیمه عمر باید توط پزشک معاینه شد؟

report گزارش

سوال شده توسط shimaa در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

من بیمه ایران را برای بیمه عمر انتخاب کردم، آیا رفتن پیش پزشک لازمه واسه بیمه شدن؟؟

3 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صدرا محسنی

profile
up
down

سلام

بر اساس حق بیمه،سن، شغل و میزان سلامتی در زمان ثبت نام بیمه های عمر، ثبت نام شده شرکتهای بیمه مجاز به دریافت آزمایشات لازم(برای تعیین میزان سلامتی) که توسط پزشک معتمد شرکت بیمه تعیین میگردد میباشند.

اگه نیاز به آزمایش باشه،خود شرکت بیمه به شما اعلام خواهد نمود، و از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای بیمه نامه خود را خریداری نمایید.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط وحید قلیچ خانی

profile
up
down

بله

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

سلام در تعریف بیمه عمر داریم:

«بیمه عمر زیرمجموعه بیمه اشخاص و به نوعی از انواع بیمه های درمان محسوب می‌شود. این بیمه، نوعی سرمایه گذاری بلندمدت با مزایای مناسب، پشتیبان مالی برای خانواده و همه افراد دوراندیشی است که امروز سکه‌ای کنار گذاشته و فردا کوزه‌ها سود می‌برند»

حالا یک شرکت وقتی می خواد بیمه عمر بفروشه، سلامت فرد رو در نظر میگیره اما در همه جا واجب نیست. البته این نکته را هم بدونید که اگر کتمان کنید و بعد مشخص شود، خسارت باید بدید