برای ضمانت اجرای تمبر باید چکار کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط سینا بزرگ‌نیا در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. ضمانت اجرای تمبر چیست و باید چیکار کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیررضا سنجری

profile
up
down

با سلام. ماده ۱۰۳ قانون مالیات‌های مستقیم در صورتی که تمبر مالیاتی در وکالتنامه  کسری داشته باشد وکیل وکالت نامه

را نمی پذیرد. برای مطالعه دقیق تر تبصره 1 ماده 103 آورده شده است.

تبصره ۱ ماده ۱۰۳ – در هر مورد که طبق مفاد این ماده عمل نشده باشد وکالت وکیل با

رعایت مقررات قانون آئین دادرسی مدنی در هیچیک از دادگاه‌ها و مراجع مزبور قابل

قبول نخواهد بود مگر در مورد وکالت‌های مرجوعه از طرف وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی

و شرکت‌های دولتی و شهرداری‌ها و مؤسسات وابسته به دولت و شهرداری‌ها که محتاج به

ابطال تمبر روی وکالتنامه نمی‌باشند.