برای یک شرکت ثبت نشده چطور فاکتور رسمی صادر کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط شیرین کشاورززاده در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. برای یک فروشگاه اینترنتی که هیچ شرکت یا دفتر ثبت شده ای نداره چطور میشه فاکتور صادر کرد بدون ارزش افزوده؟ همین که داخل فاکتور کدملی و مشخصات دیگه درج بشه کافیه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سمیرا عزیزی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. بهتره که اطلاع پیدا کنید از این که طرف خریدار خواهان چه اطلاعاتی از سمت فروشنده هست. البته به طور معمول برای اشخاص، کد ملی و آدرس به همراه کد پستی کفایت می کند. به این نکته نیز باید توجه داشته باشید که فاکتور حتما باید بر اساس فرمت آیین نامه اجرایی ماده 95 قانون تنظیم گردد.