برای یک شرکت چه مالیات هایی باید پرداخت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط مصطفی احمدی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر بنده قصد دارم که شرکتی را به ثبت برسانم و میخواستم بپرسم که برای این شرکت باید چه مالیات هایی را بپردازم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پونه عبيسي

profile
up
down

سلام و درود. شما باید بر اساس قانون 105 مالیات های مستقیم مالیات بر عملکرد بپردازید و همچنین در مورد برخی از منابع مالیات مسئول این هستید که کسر و پرداخت انجام دهید برای مثال در رابطه با مالیات اجاره پرداختی و با مالیات حقوق که در مورد این گونه مالیات ها شما باید از اجاره ای که مستاجر پرداخت می کند به مالک، مالیات مالک را کسر نمایید و به دارایی پرداخت نمایید. این گونه مالیات ها برای شما نیست و فقط شما وظیفه کسر و پرداخت آن را دارید.

توجه داشته باشید، در صورتی که فعالیت شرکت شما به گونه ای باشد که مشمول ماده 12 قانون مالیات بر ارزش افزوده شوید، در آن صورت حتی اگر معاف هم باشید یا حتی فراخوان هم داده نشده است باز هم مشمول نظام مالیات بر ارزش افزوده می شوید.