بهترین نرم افزار حسابداری برای صنف صباغان چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط محرم جاوید در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام

خواستم بپرسم یک نرم افزار حسابداری کاربردی برای صنف صباغان چیه؟ اگر کسی میشناسه معرفی کنه. ممنون

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رضا عسکری اصل

profile
up
down

سلام دوست عزیز

نرم افزارهای حسابداری متفاوت زیادی داخل بازار هستن و معمولا برای صناف مختلف هم جواب میدن

پیشنهاد میکنم این مطلب رو بخونید تا بهتر بتونید تصمیم بگیرید

بهترین نرم افزار حسابداری

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهران براتی

profile
up
down

الان اگه توی گوگل سرچ کنید نرم افزار حسابداری، تا 10 صفحه براتون شرکت های نرم افزار حسابداری رو میاره. و این خیلی انتخاب رو سخت میکنه. وارد هر کدوم هم بشین فقط مزایا و نقاط قوت خودشون رو نوشتن و این باعث میشه بیشتر گیج بشیم. من یکی دو تا سایت دیدم که اومدن بدون قضاوت نرم افزارهای حسابداری رو با هم مقایسه کردن. به نظرم با چرخیدن توی این سایت راحت تر میشه به نتیجه رسید. مثلا سایت هایی مثل آرمانت، حسابیز، حسابدارا و... . اگه اسم اینا رو توی گوگل بزنید واستون میاره.