بیمه صنایع دستی و هنرمندان چه شرایطی دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط خوش نیت در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر

بیمه صنایع دستی و هنرمندان چه شرایطی دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آرمان مرادی

profile
up
down

با سلام

شرط اصلی بیمه صنایع دستی، این است که فعالان این حوزه که دارای شناسنامه فعالیت می باشند، می توانند اقدام به ثبت نام در این بیمه نامه نمایند؛ همچنین، قوانین و مقرراتی از سوی مجلس شورای اسلامی، برای دریافت این نوع بیمه نامه همانند بیمه عمر، تعریف شده است.

شاغلان صنایع دستی، می بایست دارای شناسه صنایع دستی باشند، تا بتوانند برای این نوع بیمه نامه ثبت نام کنند.

داشتن گواهی فنی و حرفه ای مرتبط با نوع صنایع دستی، برای دریافت این بیمه نامه اجباری است.

بااحترام