بیمه عمل جراحی لاغری

report گزارش

سوال شده توسط علیرضا احتشام زاده در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

با سلام. من 25 سالمه وزنم 119 کیلو و قدم 170 و بیمه تامین اجتماعی دارم میخواستم بدونم هزینه ی عمل لاغری (لیپوساکشن) با بیمه در بیمارستان دولتی چقدر برام تموم میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا صادقی نیا

profile
up
down

با سلام. در ابتدا به پزشک معتمد سازمان که در دفتر اسناد پزشکی مستقر می‌باشند مراجعه کنید پس از تایید عمل جراحی به پزشک جراح مراجعه کنید. چنانچه در بیمارستان ملکی سازمان جراح انجام شود. کلیه هزینه ها بغیر ازموارد غیر بیمه ای پرداخت می‌شود.