بیمه های طرف قرار داد با بیمارستان فوق تخصصی فرمانیه

report گزارش

سوال شده توسط روزبه مجد در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
down

بیمارستان فوق تخصصی فرمانیه با چه بیمه هایی طرف قرارداد است ؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط طالب زاده

profile
up
down

باسلام

بیمه البرز، بیمه آسیا،  بیمه دانا، بیمه آتیه سازان، بیمه آرمان، بیمه ایران، بیمه سینا،  بانك ها ( تجارت ، سپه ، صادرات ، صنعت و معدن ، كشاورزی ، مركزی ، مسكن ، ملت ، بیمه رازی، بیمه سامان، بیمه ملت، بیمه شركت كمك رسان ایران،  بیمه كانون سردفترداران و دفتریاران، بیمه شهرداری شهر سالم، بیمه فولاد،  بیمه معلم، بیمه میهن، بیمه ما، بیمه دانا، بیمه کارآفرین، بیمه کمک رسان، بیمه ما

بااحترام