تبصره ماده 100 شامل چه کسانی میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط saba pishevar در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر. میشه بفرمایید که برای سال 1401 تبصره ماده 100 شامل چه کسایی میشه؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پیمان شعاعی

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر در مالیات 1401 برای مشاغل و اصنافی که درآمد ها کمتر از شش میلیارد و هفتصد و بیست میلیون تومان بوده است و تخلف، جریمه و بدهی مالیاتی ندارند استفاده از تبصره ماده 100 قابل استفاده هست. از طریق سامانه https://my.tax.gov.ir میتونید درخواست بدید، مالیات قطعی خودتون رو ببینید و نسبت به پرداخت اقدام کنید.