تخفیف مالیاتی برای افرادی که بیشتر از سه فرزند دارند

report گزارش

سوال شده توسط shirzad در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام این قانون که میگن اگر اشخاص حقیقی بیشتر از سه فرزند داشته باشند بهشون تخفیف مالیاتی تعلق میگیره به چه صورت هست؟ حقیقت داره؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس فرمان آرا

profile
up
down

سلام و عرض ادب

اشخاص حقیقی مطابق با ماده 18 قانون حمایت از خانواده برای سال مالیاتی 1402 مشمول دریافت 15% تخفیف مالیاتی برای فرزند سوم به بعد که از آبان 1400 به بعد متولد شده باشند هستند. این تخفبف مالیاتی تا 3 بار قابل استفاده است. و مشروط به اینه که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند بالای 2/5 نباشد. معافیت مالیاتی برای پدر و مادر هر دو به صورت همزمان قابل استفاده است و برای سال مالیاتی 1403 مجوز این تخفیف مالیاتی صادر نشده.