تفاوت بیمه تامین اجتماعی و بیمه عمر

report گزارش

سوال شده توسط باهنر در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام تفاوت بیمه تامین اجتماعی و بیمه عمر در چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کسری زمانی

profile
up
down

بیمه تامین اجتماعی بازنشستگی بعد از 30 سال و شرایط سنی محدود به 55 سال برای خانمها و 60 سال آقایان دارد و حقوق ازکارافتادگی به بیمه شده با توجه به شرایط تامین دارد.سرمایه فوت هم در حد کفن و دفن وی میباشد.

بیمه عمر بازنشستگی بعد از 10 سال به فرد تعلق میگیرد و محدودیت سنی ندارد ،دریافت حقوق ازکارافتادگی و پرداخت 100 درصد سرمایه فوت طبیعی

سرمایه فوت در بیمه عمر با توجه به حق بیمه پرداختی مبلغ چشمگیر میباشد و علاوه بر سرمایه فوت طبیعی،حادثه را هم شامل میشود.