تنظیم شرکتنامه برای شرکت تضامنی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط mohammad در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام

چطور می تونم شرکتنامه برای شرکت تضامنی تنظیم کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شاهین اکبری

profile
up
down

سلام

برای تاسیس شرکت تضامنی باید شرکتنامه تنظیم شود که این شرکتنامه به صورت اوراق چاپی در اداره ثبت شرکت ها وجود دارد. تا زمانی که این قرارداد تنظیم و اجرا نگردد شرکتی هم به وجود نمی آید. در نظر داشته باشید که شرکتنامه باید بر اساس قانون تنظیم شود.

حدود مشارکت، حقوق هر یک از شرکا، اختیارات و وظایف مشخص می گردد.

مواردی که در شرکتنامه قید می شود شامل نام شرکت، موضوع شرکت ، نوع شرکت، مرکز اصلی شرکت، نشانی کامل آن، شناسنامه و محل اقامت آن ها، میزان سهم الشرکه شرکا، اسامی شرکا و موسسین، مبدا شرکت و مدت آن،‌ مدیران شرکت و اختیارات آن ها و اشخاصی که حق امضا دارند، سرمایه شرکت اعم از نقدس و جنسی، زمان رسیدگی به حساب، ترتیب سود، فسخ شرکت، محل شعب شرکت و بازرسان شرکت، می شود.