ثبت حسابداری ذخیره مالیات بعد از پرداخت مالیات

report گزارش

سوال شده توسط ehsan rabiee در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

و بعد از اینکه مالیات رو پرداخت کردیم، مجددا سند حسابداریش رو چطور باید بزنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرعباس فرمان آرا

profile
up
down

برای ثبت سند حسابداری ذخیره مالیات هنگامی که مالیات قطعی پرداخت شده:

مالیات پرداختنی بدهکار و حساب بانک بستانکار میشه.

همچنین در صورتی که مالیات قطعی بیشتر از مالیات ابرازی باشد حساب مالیات پرداختنی بدهکار ، حساب سود و زیان انباشته بستانکار و حساب بانک بدهکار میشود.

و در صورتی که مالیات قطعی از مالیات ابرازی کمتر باشد حساب ذخیره مالیات بر درآمد بدهکار و سود و زیان انباشته بدهکار میشود.

موفق باشید جناب ربیعی.