ثبت نام بیمه تکمیلی در خانه کارگر تبریز

report گزارش

سوال شده توسط مجیدشاهمرادی در دسته بندی خانه کارگر

پروفایل
up
down

سلام می خواستم بپرسم ثبت نام بیمه تکمیلی در خانه کارگر تبریز تا چه زمانی مهلت دارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید علی زارعی

profile
up
down

باسلام دوست عزیز ثبت نام در خانه کارگر تبریز به احتمال زیاد تا آبان و آذر مهلت دارد چون عموما قراردادهایشان را در آبان و آذر تمدید می کنند. اما در هر صورت شما می توانید به خانه کارگر تبریز مراجعه کرده و یا از طریق شماره تماس با آن ها ارتباط برقرار کرده و از زمان دقیق اطلاع کسب کنید.

نشانی خانه کارگر تبریز: تبریز، نصف راه(میدان جهاد)، اداره کل تعاون

شماره تماس خانه کارگر تبریز: ۳۴۴۴۷۰۵۰-۵۳