ثبت هزینه قبض و مالیات بر ارزش افزوده آن به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا همائی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. صورت حساب قبض برق بنده مربوط به تاریخ ۱۸/۰۱/۹۹ است. یعنی مربوط به دوره ۱۵/۱۲/۱۳۹۹ تا ۰۱/۰۱/۱۴۰۰ است. مبلغ قابل پرداخت آن ۲۴.۶۶۶.۰۰۰ ریال است و میزان مالیات بر ارزش افزوده آن نیز ۱.۹۷۰.۶۵۵ ریال است. با این حساب ثبت هزینه قبض و مالیات بر ارزش افزوده آن به چه صورت است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منصورنوشادی

profile
up
down

با سلام. در صورتی که برای سال هزینه ها مبنای نقدی در نظر گرفته شود به این صورت خواهد بود:

(ثبتی در سال ۹۵ ندارد)

تاریخ دریافت/پرداخت قبض: هزینه آب و برق مصرفی (بد) .................

                                              مالیات ارزش افزوده(بد)................

                                              وجوه نقد/هزینه های پرداختی(بس)...................