جرائم کتمان درآمد در مالیات شامل چه مواردی است؟

report گزارش

سوال شده توسط حسین شکیبا در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. جرائم کتمان درآمد در مالیات شامل چه مواردی است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منصورنوشادی

profile
up
down

با سلام. با توجه گفته های رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، در خصوص حکم ماده 192 قانون مالیات های مستقیم، در صورت کتمان درآمد در اظهارنامه برای اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل، معادل 30 درصد مالیات تعلق گرفته و در صورت کتمان درآمد در اظهارنامه برای سایر مودییان معادل 10 درصد مالیات تعلق گرفته به درآمد، جریمه در نظر گرفته می شود.

بر طبق همین ماده در همه مواردی که شخص مودی یا نماینده او بر اساس مفاد این قانون از پرداخت آنچه که موظف به پرداخت آن است (در مسئله کتمان درآمد) در موعد مقرر سر باز بزند، مشمول جریمه غیر قابل بخش که شامل 30 درصد مالیات تعلق گرفته به درآمد برای اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل و 10 درصد مالیات تعلق گرفته به درآمد برای سایر مودییان می شود.