جریمه عدم ارسال اظهارنامه به دلیل عدم آگاهی چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط بهبهانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. شرکت بنده چندین سال فعالیت داشت و چون ما با کارفرما کار میکنیم خودشان چک مالیات 5 % را به اداره مالیات میفرستادن.الان چندین ساله که قرارداد نبستم و نمیدونستم باید اظهارنامه ارسال کنم. تکلیفم با مالیات سنگینی که برایم تعیین کرده اند چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیررضا سنجری

profile
up
down

با سلام. عدم آگاهی از ارسال اظهارنامه دلیل منطقی برای اداره دارایی نیست. مواد 192-193 را بخوانید طبق این ماده ها جریمه از 10 تا 40 درصد متغیر است. اگر از چک های قرارداد قبلی رسید یا فیش دارید به اداره مالیات مراجعه کنید احتمالا بخشی از مالیات شما کسر میگردد.