جریمه عدم ثبت نام در سامانه مودیان

report گزارش

سوال شده توسط پارتیا در دسته بندی سامانه مودیان

پروفایل
up
down

سلام وقت بخی. آیا عدم ثبت نام در سامانه مودیان مشمول جریمه میشه؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سهیل واشقانی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. بله تمامی مودیان مالیاتی ملزم به ثبت نام در سامانه مودیان و ارسال صورتحساب الکترونیکی هستند. مودیانی که در سامانه ثبت نام نکنند. جریمه عدم ثبت نام در سامانه مودیان شامل دو مورد زیر هست:

  •     جریمه ای معادل دو برابر مالیات و عوارض پرداخت نشده و یا 10 میلیون ریال (1 میلیون ریال)
  •     در صورتی که مودی به دلایلی مانند عدم عضویت در سامانه مودیان، عدم استفاده از حافظه مالیاتی، استفاده از حافظه مالیاتی دیگران یا واگذاری حافظه مالیاتی خود به دیگران و عدم استفاده از پایانه های فروشگاهی مجرم شناخته شود محکوم به پرداخت جریمه ای معادل 20 میلیون ریال و یا 10% از مجموع فروش (هر کدام بیشتر باشد) خواهد بود. جریمه های دیگری مانند محرومیت از اعمال معافیت مالیاتی، نرخ صفر و مشوق های موضوع مالیات های مستقیم برای همان سال مالیاتی خواهد بود.