حساب جاری شرکا (کد یک و سه) آیا دستور العمل خاصی در اداره دارایی دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی مهرپو در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. حساب جاری شرکا (کد یک و سه) آیا دستور العمل خاصی در اداره دارایی دارد؟ امکان این وجود دارد که به صورت نامحدود و هر گردشی از این حساب استفاده کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی

profile
up
down

حتی الامکان باید از حساب مالی شرکا کمتر استفاده شود. با حساب جاری شرکا گردش مالی باید از 5 میلیون کمتر باشد به نسبت معاملات و برای بیش از این مقدار باید مبلغ را از بانک خارج کنید. ترجیحا در پایان دوره مالی هم باید تسویه شده و بدون هیچگونه مانده به دوره بعدی حساب های شرکت منتقل گردد.

سعی کنید از سر فصل های حساب ها و اسناد دریافتنی و یا پرداختنی استفاده شود.