حقوق و بازنشستگی مشاغل آزاد و صاحبان حرف چقدر است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام مقدار حقوق و بازنشستگی بیمه حرف و مشاغل آزاد چقدر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام و وقت بخیر مبلغ مستمری بازنشستگی مشاغل آزاد بر اساس مبلغی است که در قرارداد بیمه توافق شده است.

خوب است بدانید که افرادی که کمتر از پنج سال سابقه بیمه مشاغل آزاد را داشته باشند میتوانند مبلغی را بین حداقل و حداکثر دستمزد مصوب شورای عالی کار انتخاب کنند که در این حالت نرخ های انتخابی حق بیمه 12، 14 و 18 درصد هستند؛ این ضریب ها در دستمزد ماهانه مبنای پرداخت حق بیمه ضرب میشود و مبلغ ماهانه حق بیمه تعیین میشود. هرچقدر ضریبی که فرد انتخاب کند بیشتر باشد، مزایای بیشتری هم به او تعلق میگیرد و هنگام بازنشستگی، مستمری بازنشستگی او بیشتر خواهد بود.

برای افرادی که پنج سال یا بیشتر سابقه بیمه دارند میزان دستمزد مبنای حق بیمه بر اساس میانگین دستمزد یک سال آخری  است که قبل از تقاضا دریافت کرده اند.