حق اولاد برای فرزند زیر 18 سال در سال 1400 چقدر است؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام میخواستم بدانم حق اولاد برای فرزند زیر 18 سال در سال 1400 چقدر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

با سلام و درود. براساس ماده 87 قانون تامین اجتماعی «حق اولاد» عبارت غلطی است و در واقع «کمک هزینه عائله مندی» درست است.

مبلغ کمک هزینه عائله مندی در سال 1400 براساس بخش نامه وزارت کار برابر است با سه برابر حداقل حقوق وزارت کار که می شود 2.655.495 ریال.

ضمنا برای اطلاعات بیشتر از جدول حقوق و دستمزد 1400 می توانید از لینک زیر استفاده کنید:

حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۰ + جدول حقوق و دستمزد 1400