خدمات تحت پوشش دندانپزشکی توسط بیمه تامین اجتماعی

report گزارش

سوال شده توسط بهداد نظری در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

باسلام و وقت بخیر.چه خدماتی در دندان پزشکی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی انجام می‌شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کسری زمانی

profile
up
down

درحال‌حاضر خدمات:ویزیت (معاینه و تشخیص، تجویز دارو، اعزام به رادیولوژی و درخواست آزمایش)-رادیوگرافی تک‌دندان (گرافی‌پری اپیکال یا بایت وینگ)-کشیدن دندان قدامی-کشیدن دندان خلفی-کشیدن دندان عقل-جراحی دندان نهفته در نسج نرم -جرمگیری بالای لثه و آموزش بهداشت-جرم گیری زیر لثه-بروساژ هر فک و ترمیم دندان