خرید عینک طبی با بیمه تامین اجتماعی

report گزارش

سوال شده توسط سیامک فروغی در دسته بندی خدمات درمانی و دفترچه بیمه

پروفایل
up
down

بیمه تامین اجتماعی چقد از هزینه های پوشش های اضافی مثل ضد خش، آنتی رفلکس و ... رو پرداخت می کنه؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا فیاض مند

profile
up
down

با سلام

تامین اجتماعی هر ساله بابت هزینه عینک طبی مبلغی را پرداخت خواهد کرد

برای سال جاری 200 هزار تومان است

بااحترام

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی اصغر رحیمی

profile
up
down

سلام کلا بیمه تامین اجتماعی خیلی پوشش بالایی ندارد؛ اما شما می توانید با استفاده از بیمه تکمیلی هزینه های خرید عینک خودتونو جبران کنید.

" در بیمه تکمیلی گروهی، هزینه عینک بر اساس قرارداد پرداخت خواهد شد و پرداخت هزینه عینک بدون قرارداد قابل پیش بینی نیست."