داروخانه باید صورت معاملات فصلی ارائه دهد؟

report گزارش

سوال شده توسط صدف شفا در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

با سلام. آیا نیازی هست که داروخانه ها صورت معامله ارائه دهند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط آذر خورشیدی

profile
up
down

با سلام. مطابق تبصره 1 ماده 169 خیر نیازی نیست. برای مطالعه بیشتر ماده 169 و تبصره یک ذکر شده است.

مطابق تبصره 1 ماده 169 خیر:

تبصره 1- در صورتی که طرف معاملات اشخاص حقوقی و صاحبان مشاغل موضوع این ماده، اشخاص حقیقی مصرف‌کننده نهائی کالا یا خدمات و نیز اشخاص حقیقی مشمول موضوع ماده(81) این قانون باشند درج شماره اقتصادی اشخاص مذکور الزامی نیست.

مصرف‌کننده نهائی موضوع این تبصره شخص حقیقی است که کالاها و خدمات را متناسب با نیاز خود برای مصارف شخصی خریداری ‌کند و از آن برای عرضه کالاها و خدمات به دیگران استفاده ننماید