دریافت کد رهگیری سامانه و شماره اقتصادی سامانه مالیات

report گزارش

سوال شده توسط عقیلی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من میخوام درخواست گواهی نامه بدم برای سامانه مالیات بر ارزش افزوده. کد رهگیری سامانه و شماره اقتصادی رو که میخواد، کجا هست؟ باید از کجا دریافت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فاطمه جوادی

profile
up
down

سلام. برای شما نامه ای ارسال شده قطعا که در اون نام کاربری و کلمه ی عبور ورود به سایت tax.gov.ir هم هست. همچنین کد رهگیری هم در همون نامه هست.

چنان چه نام کاربری و کلمه ی عبور برای ورد به سایت مالیات رو دارید هم می تونید وارد لینک زیر شده و وارد سامانه مالیات شوید. کد رهگیری رو در کادر طوسی رنگی در قسمت بالا و سمت راست صفحه می تونید ببینید:

 http://register2.tax.gov.ir/pages/login.aspx

باز هم اگه از روش بالا نتونستید وارد سایت مالیات بشید، وارد لینک زیر بشید و گزینه ی یادآوری پیش ثبت نام رو انتخاب کنید تا کد رهگیری و اطلاعاتی که در هنگام ثبت نام ارائه شده رو دوباره دریافت نمایید.

http://tax.gov.ir/pages/action/show/3