در بیمه های بیمه عمر حداکثر چند نفر را میتوان به عنوان ذینفع انتخاب کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط علی مروج در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر لطفا راهنمایی کنید که تا چند نفر رو میشه به عنوان ذی نفع در قرارداد بیمه عمر درج کرد؟ سپاس

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما هم بخیر اغلب بیمه های عمر این امکان را به شما میدهند که 5 تا 6 نفر رو به عنوان ذی نفع در قرارداد بیمه خود ذکر کنید. توصیه میکنیم در صورتی که قصد دارید چند نفر را ذی نفع خود قرار دهید در بیمه نامه، اولویت و درصد هر شخص را هم مشخص کنید.