در صورتی که در ثبت اطلاعات و تحریر دفاتر مالیاتی مشکلی ایجاد شود چطور می توان این مشکل را حل کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمود یعقوبی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

 سلام. در صورتی که در ثبت اطلاعات و تحریر دفاتر مالیاتی مشکلی ایجاد شود چطور می توان این مشکل را حل کرد؟ اصلا چه اشتباهاتی در دفاتر قانونی مشکلی ایجاد نمی کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید حدیدی

profile
up
down

سلام و درود. بر طبق آیین نامه تحریر دفاتر، در صورتی که اشتباهات حسابداری بعد از انجام عملیات آن سال پیش آید و مورد توجه واقع شود اگر که این اشتباه در دفاتر همان سال و بر اساس استانداردهای حسابداری اصلاح گردد و همچنین مدارک مستند آن به همراه دفتر ارائه شود، مشکی پیش نمی آید و به اعتبار دفتر خدشه ای وارد نمی شود.