در صورت داشتن کارت بازرگانی چه گزارش فصلی باید پر کنیم؟

report گزارش

سوال شده توسط مونا کمال الدین در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. در صورتی که کارت بازرگانی داشته باشیم باید چه گزارش های فصلی ای را پر کنیم؟ گزارش خرید و فروش؟ یا گزارش واردات و صادرات؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط طناز اژدری

profile
up
down

با سلام گزارش فصلی دارای صفحات خرید و فروش، قرارداد، صادرات و واردات می‌باشد و همه‌ باید آن را ارسال نمایند. اگر وارد گزارش فصلی می شدید، متوجه این قضیه می شدید که این موضوع مربوط به همه می‌باشد. در ضمن منظور از فروش این جا یعنی تمامی فعالیت هایی که در خصوص معاملات و ارائه کالا و خدمات است و منظور از خرید نیز تمامی فعالیت های در خصوص خرید و دریافت کالا و خدمات است؛ همچنین قرارداد به معامله ها و قراردادهایی که بین دو شخص بسته می‌شود گفته می‌شود و منظور از صادرات و واردات هم به همین صورت است.