در صورت فراموشی کد رهگیری و اطلاعات ثبت نام در سایت مالیات چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط کیوان نظری در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام

متاسفانه من کد رهگیری و اطلاعات ثبت نام در سایت مالیات رو گم کردم و یادم هم نمیاد. الان چطور می تونم وارد سایت مالیات بشم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط عسگری

profile
up
down

اگر کد رهگیری پیش ثبت نام را گم یا فراموش کرده اید وارد سایت اداره مالیات شوید و وارد بخش پیگیری ثبت نام شوید. سپس در بخش یادآوری پیش ثبت نام با ارائه ی اطلاعاتی که از شما خواسته شده کد رهگیری و اطلاعات مربوط به زمان ثبت نامتان را دریافت کنید.