در صورت وقفه در پرداخت بیمه چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط حمیدی در دسته بندی پرداخت حق بیمه

پروفایل
up
down

بنده قبلا بیمه اختیاری داشتم و از هشتم ماه مشغول به کار شدم و از آنجا که بیمه به صورت ماهیانه پرداخت می‌شود، چگونه این 9 روز را پرداخت کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمدرضا انصاری فر

profile
up
down

باسلام.

مشکلی پیش نمی‌آید زیرا بیمه شما بیمه اختیاری بوده و تا روزی که شاغل نشدید می توانید آن 9 روز حق بیمه را هم پرداخت نمایید. ولی به طور کلی شما در هر روزی که مشغول بکار شدید با مراجعه به تامین اجتماعی شروع بکار خود را اعلام کنید و بابت چند روز که بعد از شش ماه واریزی و شروع بکار جدید هر چند روز که باشد تامین اجتماعی برای چند روز فیش صادر میکند که پرداخت نمایید.