در چه صورت شرکت با مسئولیت محدود منحل می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

سلام.در چه صورت شرکت با مسئولیت محدود منحل می­شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

 اگر موضوع و هدفی که شرکت برای انجام آن تشکیل شده است، غیرممکن شده یا آن موضوع انجام شده باشد.

وقتی برای شرکت مدت معینی تعیین شده باشد و آن مدت به اتمام برسد.

در صورتی که همه شرکا تصمیم بر انحلال شرکت بگیرند.

اگر به علت ضررهایی که به شرکت وارد شده است، نیمی از سرمایه شرکت از بین رفته باشد و یکی از شرکا از دادگاه تقاضای انحلال کند، در صورتی که دادگاه دلایل متقاضی را قابل پذیرش بداند و بقیه شرکا هم حاضر نباشند سهم شریک را که در صورت انحلال به او می‌رسد، پرداخت کرده و او را از شرکت خارج کنند، دادگاه حکم به انحلال شرکت خواهد داد.

در صورتی که به هر علتی، از شرکای شرکت تنها یک نفر باقی بماند.

در صورتی که شرکت ورشکست شود.

اگر یکی از شرکا فوت کند؛ در صورتی که در اساسنامه پیش‌بینی شده باشد که فوت یکی از شرکا باعث انحلال شرکت شود.

اگر عده‌ای از شرکای شرکت که سهم‌الشرکه آنان از نیمی از سرمایه شرکت بیشتر باشد، تصمیم به انحلال شرکت بگیرند.