در یک سال کاری چند بار می توان از مرخصی کم تر از سه روز استفاده کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. در سال چند بار می توان از مرخصی کمتر از 3 روز استفاده کرد؟ اگر در یک سال چند بار از مرخصی استعلاجی کمتر از سه روز استفاده کرده باشیم، از نظر سابقه بیمه مشکلی به وجود می آید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رضواندوست

profile
up
down

عرض ادب و احترام

چنانچه سه روز یا کمتر از آن گواهی استعلاجی ارائه کنید، تامین اجتماعی موظف به پرداخت حق بیمه شما است. اما می بایست مراحل تاییدیه استراحت را انجام دهید.