رسیدگی به انحلال شرکت چقدر طول میکشد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد یزدانی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

با سلام. اداره امور مالیاتی چقدر طول میکشد تا به درخواست انحلال یک شرکت پاسخ دهد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد نیک اندیش

profile
up
down

با سلام. ماده 117ـ ادارة امور مالیاتی مکلف است برابر مقررات این قانون ‌به اظهارنامة مربوط به آخرین دورة عملیات اشخاص حقوقی خارج ‌از نوبت رسیدگی نموده و در صورتی که به مندرجات آن اعتراض ‌داشته باشد حداکثر ظرف یک سال از تاریخ تسلیم اظهارنامه‌، مالیات متعلق را به موجب برگ تشخیص تعیین و ابلاغ نماید وگرنه ‌مالیات متعلق به اظهارنامة تسلیمی به وسیلة مدیران تصفیه قطعی‌ تلقی می‌گردد.