سازمان امور مالیاتی بیشتر به کنترل کدام حساب توجه می¬کند؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رجبی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام.

سازمان امور مالیاتی بیشتر به کنترل کدام حساب توجه می­کند؟

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

آن دسته از حساب هایی که بیشتر مورد توجه سازمان امور مالیاتی است شامل:

سند حقوق و دستمزد- لیست بیمه با اسناد ثبت شده و پرداختی های بیمه- استهلاک دارایی و اموال و ثبت های تعدیلی مربوط به انها- حساب های مغایرت بانکی و صورت مغایرت ها- محاسبات کارمندان تسویه شده و عیدی پایان سال- حساب ذخیره مالیات- حساب سود انباشته یا زیان سنواتی و ...

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

آن دسته از حساب هایی که بیشتر مورد توجه سازمان امور مالیاتی است شامل:

سند حقوق و دستمزد- لیست بیمه با اسناد ثبت شده و پرداختی های بیمه- استهلاک دارایی و اموال و ثبت های تعدیلی مربوط به انها- حساب های مغایرت بانکی و صورت مغایرت ها- محاسبات کارمندان تسویه شده و عیدی پایان سال- حساب ذخیره مالیات- حساب سود انباشته یا زیان سنواتی و ...