شرایط بازنشستگی بیمه روستایی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط نمازی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام بنده به مدت 9 سال حق بیمه بازنشستگی روستایی پرداخت نموده ام. الان 63 سالم هست. آیا با این شرایط می توانم بازنشسته شوم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مهدی شکوری

profile
up
down

مردان و زنان روستایی، کشاورز و عشایر که در روستا زندگی نمی کنند برای استفاده از مزایای مستمری بیمه بازنشستگی باید حداقل 64 سال سن و حدود 1۵ سال سابقه بیمه و یا حداقل 70 سال سن و حدود 10 سال سابقه بیمه داشته باشند. مبلغ مستمری آن ها نیز دو سوم درآمدی که در همان سال حق بیمه مربوط به آن را پرداخت کردند، خواهد بود.