شرکت های مستعد دانش بنیان یا شرکت های دانش بنیان نوع سه کدامند؟

report گزارش

سوال شده توسط خانزاده - علی در دسته بندی مدیریت کسب و کار

پروفایل
up
down

سلام لطفا بفرمایید که شرکت های دانش بنیان مستعد کدام شرکت ها هستند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی ناصری

profile
up
down

عرض ادب

"شرکت‌هایی که فاقد معیارهای «آیین‌نامه ارزیابی شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان» هستند اما در صورت برخورداری از فرصت و حمایت، امکان کسب این معیارها را داشته باشند. این شرکت‌ها پس از بررسی توسط مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان، به‌عنوان شرکت‌های مستعد دانش‌بنیان (نوع سه) تأیید می‌شوند"