شماره بیمه تامین اجتماعی کجاست

report گزارش

سوال شده توسط علی مرادی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام من چطور می تونم با استفاده از کد ملی و نام و نام خانوادگی شماره بیمه خودم رو پیدا کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کیانا قلی بیگی

profile
up
down

سلام، دوست عزیز شما می توانید شماره بیمه خود را در صفحه اول دفترچه خدمات درمانی خود مشاهده کنید و در صورتی که دفترچه خدمات درمانی ندارید باید به شعب یا کارگزاری های بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید.

البته سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی آپدیت شده و شما هم اکنون می توانید با کد ملی شماره بیمه و همینطور سوابق بیمه خود را ببینید.