شماره تلفن و ادرس شعبه 4 اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب تبریز

report گزارش

سوال شده توسط مصطفی فرجی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

با سلام . شماره تلفن و ادرس شعبه ۴ اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان تبریز میخواستم. با تشکر

Biu

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط غمزه اعتماد

profile
up
down

سلام وقتتون بخیر شماره شعب 1 الی 6 اجرای احکام تبریز : 31242470 هست و آدرس: تبریز، خیابان آزادی، چهارراه الله، خیابان شهید زبردست- مجتمع شعهید قدوسی. شماره ی شعبه: 34401592

پیشنهاد میکنم قبل از مراجعه حضوری باهاشون تماس بگیرید و آدرس رو مجددا سوال کنید تا درصورت جا به جایی آدرس جدید رو بگیرید.

Biu