شماره تماس و نشانی خانه کارگرهای شهر تهران

report گزارش

سوال شده توسط محمد در دسته بندی خانه کارگر

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید من شماره تماس و نشانی خانه کارگرهای شهر تهران را می خواستم. اگر لطف کنید ممنون می شوم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط صابر نیکنام

profile
up
down

با سلام. شما می توانید آدرس و شماره تلفن های خانه های کارگر تهران را از لیست زیر دریافت کنید:

خانه كارگر  انقلاب:

نشانی: تهران، تهران، خ. انقلاب، خ. ابوریحان، نبش خیابان روانمهر، پلاک 36

تلفن : 67943-021 - 91009088-021

خانه کارگر غرب تهران:

نشانی : تهرانسر، فاز یک، جنب فروشگاه رفاه، بلوار بهشتی، پلاک63

تلفن: 44571686

خانه کارگر شرق استان تهران :

نشانی: فلکه دوم تهرانپارس، خیابان جشنواره، بعد از چهارراه سیدالشهدا، پلاک 87

تلفن : 77960755

خانه کارگر شهرری :

نشانی: جاده قم، خیابان بهشتی، بعد از پمپ بنزین، پلاک 36

تلفن : 55230222 -55232059

خانه کارگر پاکدشت :

نشانی: خیابان امام رضا، ضلع شرقی شهرداری، کوچه لاله 2، پلاک 8

تلفن: 36036747

خانه کارگر ورامین:

نشانی: قرچک، ورامین، خیابان امام خمینی، جنب اداره دارایی

تلفن: 36124655

خانه کارگر شهر قدس :

نشانی: شهرقدس، بلوار شورا، خیابان ساحل، مرکز آموزش خانه کارگر

تلفن: 46873535-6

خانه کارگر اسلامشهر:

نشانی: خیابان زرافشان، انتهای کوچه 48، جنب پارک دانش آموز

تلفن:56139941-2

خانه کارگر رباط کریم:

نشانی: بلوار امام خمینی، بلوار آزادگان، آزاداگان پنجم، پلاک 8

تلفن:56423331

خانه کارگر شهریار:

نشانی: شهریار، پل رضا کن، روبروی پارک شهربازی، طبقه دوم

تلفن: 65249977