صورتحساب شمس چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط مجید دهقان در دسته بندی سامانه مودیان

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. صورتحساب شمس رو میشه کاربردش رو توضیح بدید؟ ممنونم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی ایدنی

profile
up
down

سلام سلامت باشید بله حتما. صورت حساب شمس ( صورت حساب شناسنامه دار معتبر)، فرمی هست که دارای شناسه ی یکتای سازمان مالیاتی و در سه نسخه هستش. مورد استفاده از صورتحساب شمس زمانی هست که به دلیل بروز یک نقص فنی، مشکل یا حادثه مثل آتش سوزی امکان ارسال صورتحساب به صورت الکترونیکی وجود نداشته باشه. در این حالت مودی موظف هستش که تا انتهای روز اداری بعد نسبت به اعلام مراتب و ارائه صورتحساب شمس به سازمان مالیات اقدام کنه و بعد طی مدت زمان 7 روز بعد از رفع مشکل پیش آمده، نسبت به ارائه صورتحساب الکترونیکی و قراردادنش در کارپوشه اقدام کنند.