فاکتور غیر رسمی و بالا تر از حد نصاب در معاملات فصلی

report گزارش

سوال شده توسط سورنا علیشاه در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

برای ارسال معاملات فصلی اگر فاکتوری داشته باشیم که بالای حدنصاب باشه و فاکتورش ارزش افزوده و کدملی نداشته باشه کلا غیر رسمی باشه باید چکارش کنیم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

مطابق قوانین وضع شده توسط سازمان امورمالیاتی این گونه فاکتورها مورد قبول نیستند و برگشت میخورند در نهایت یا با ممیز توافق میکنید و براساس ضریب فعالیت مالیات تعیین میشود یا اینکه قبول ندارید و اعتراض میکنید که در مراحل بعدی این فاکتورها میتواند مورد قبول سود به سرطی که مستندات واریزی داشته باشید .به هرصورت این مشکلات در اقتصاد کنونی هست که با راه اندازی سامانه مودیان تا حدودی حل میشود ولی خوب از یک طرف این فاکتورها رو نمیشه ثبت کرد پس مودی مالیاتی باید مالیات بیشتری دهد و از طرف دیگر فروشنده ای که فاکتوررسمی نمیدهد از روی تراکنش بانکی مالیات پرداخت میکند و این کار فقط فشار به مالییاتی به مردم وارد میکند