فرمول حسابداری صنعتی و حسابداری پیمانکاری

report گزارش

سوال شده توسط ارش جهان در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. من فرمول حسابداری صنعتی و حسابداری پیمانکاری رو میخواستم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا محمدی

profile
up
down

فرمول های حسابداری پیمانکاری به شرح زیر است:

1.       فرمول برآورد کل هزینه پیمان :

برآورد باقی مانده هزینه های لازم برای تکمیل پیمان + هزینه های واقعی = کل هزینه های برآوردی پیمان

2.      فرمول برآورد کل سود ناخالص پیمان:

کل هزینه های برآوردی پیمان – درآمد یا مبلغ کل پیمان = کل سود ناخالص برآوردی پیمان

3.     فرمول محاسبه درآمد دوره جاری :

درآمد شناسایی شده پیمان در دوره های قبل – درصد پیشرفت کار × کل درآمد برآوردی پیمان= درآمد دوره جاری پیمان

4.     فرمول هزینه دوره جاری پیمان :

هزینه های شناسایی شده پیمان در دوره های قبل – درصد پیشرفت کار × کل هزینه برآوردی پیمان = هزینه دوره جاری پیمان

5.     فرمول سود ناخالص دوره جاری:

هزینه های دوره جاری پیمان –درآمد دوره جاری پیمان = سودناخالص دوره جاری پیمان