قرینه مالیاتی چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط شیروانی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام و درود.لطفا قرینه مالیاتی را توضیح دهید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سیدرضا اشراقی

profile
up
down

با سلام و ادب. قرینه یا پایه مالیاتی مجموع عواملی که در هر رشته از مشاغل با توجه به موقعیت شغل برای تشخیص در آمد مشمول مالیات به طریق علی الراس ملاک و ماخذ اعمال ضریب مالیاتی برای محاسبه در آمد مشمول مالیات قرار می گیرد. این قراین عبارتند از:

خرید و فروش سالانه-در آمد ناویژه-میزان تولید در کارخانجات-جمع مبالغی که بابت حق التحریر و حق الزحمه وصول و مصرف تمبر عاید دفاتر اسناد رسمی می شود-سایر عوامل به تشخیص کمیسیون تعیین ضرایب.