لیست بیمارستان های طرف قرارداد با بیمه سلامت در تهران

report گزارش

سوال شده توسط علی نژاد مطلق در دسته بندی بیمه درمان

پروفایل
up
-1
down

سلام لیست بیمارستان های طرف قرارداد با بیمه سلامت در تهران رو می خواستم.

4 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط خانساری

profile
up
down

سلام، شما می توانید برای دریافت لیست بیمارستان، آزمایشگاه، داروخانه، مراکز رادیولوژی، فیزیوتراپی و تصویر برداری طرف قرارداد با بیمه سلامت به وب سایت آن مراجعه نمایید

پس از اینکه وارد لینک شدید بر روی مراکز درمانی کلیک کنید و بعد از انتخاب مرکز درمانی گزینه ی جست و جو را بزنید.

توجه داشته باشید که بخش منطقه شهرداری و یا شهرستان را در قسمت جست و جو با توجه به محل سکونت خود انتخاب کنید تا نتایج درست برای شما نمایش داده شود.

این بخش فقط مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه سلامت مربوط به شهر و استان تهران را نشان می دهد.

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سید علیرضا حسینی نژاد

profile
up
down

طرف قرداد بیمه ایرانیان با بیمارستان ها

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم قربانی

profile
up
down

داروخانه طرف قرارداد با بيمه سلامت