ماده 10 قانون جدید کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط احمد رضا در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

  با سلام. لطفا بفرمایید که ماده قانون 10 قانون جدید کار چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط جهان فر

profile
up
down

 با سلام. قرارداد کار علاوه بر مشخصات دقیق طرفین ، باید حاوی موارد ذیل باشد :

  1. نوع کار یا حرفه یا وظیفه ای که کارگر باید به آن اشتغال یابد .
  2. حقوق یا مزد مبنا و لواحق آن .
  3.  ساعات کار ، تعطیلات و مرخصی ها .
  4. محل انجام کار .
  5.  تاریخ انعقاد قرارداد .
  6. مدت قرار داد ، چنانچه کار برای مدت معین باشد .
  7.  موارد دیگری که عرف و عادت شغل یا محل ، ایجاب نماید .
  • تبصره- در مواردی که قرارداد کار کتبی باشد قرارداد در چهار نسخه تنظیم می گردد که یک نسخه از آن به اداره کار محل و یک نسخه نزد کارگر و یک نسخه نزد کارفرما و نسخه دیگر در اختیار شورای اسلامی کار و در کارگاه های فاقد شورا در اختیار نماینده کارگر قرار می گیرد.