ماده 108 قانون کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط نازنین حیدری در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

 با سلام. ماده 108 قانون جدید کار چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط kafi

profile
up
down

با سلام. وزارت کار و امور اجتماعی موظف است بر حسب نیاز و با توجه به استقرار نوع صنعت موجود در نقاط مختلف کشور برای ایجاد و توسعه مراکز کارآموزی ذیل در سطوح مختلف مهارت اقدام نماید :

  • مراکز کارآموزی پایه برای آموزش کارگران و کارجویان غیر ماهر .
  • مراکز کارآموزی تکمیل مهارت و تخصص های موردی برای بازآموزی ، ارتقای مهارت و تعلیم تخصص های پیشرفته به کارگران و کارجویان نیمه ماهر ، ماهر و مربیان آموزش حرفه ای .
  • مراکز تربیت مربی برای آموزش مربیان مراکز کارآموزی .
  • مراکز کارآموزی خاص معلولین و جانبازان با همکاری وزارتخانه ها و سازمان های ذی ربط (مانند وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، بنیاد شهید ، بنیاد جانبازان.