ماده 160 قانون جدید کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط مصطفی قلی رام در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

 با سلام و ادب. لطفا بفرمایید که ماده قانون 160 قانون جدید کار چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فریده غلام نژاد

profile
up
down

سلام. هیات حل اختلاف استان از سه نفر نماینده کارگران به انتخاب کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان یا کانون انجمن های صنفی کارگران و یا مجمع نمایندگان کارگران و سه نفر نماینده کارفرمایان به انتخاب مدیران واحدهای منطقه و سه نفر نماینده دولت (مدیر کل کار و امور اجتماعی ، فرماندار و رییس دادگستری محل و یا نمایندگان آنها) برای مدت ۲ سال تشکیل می گردد . در صورت لزوم و با توجه به میزان کار هیاتها ، وزارت کار و امور اجتماعی می تواند نسبت به تشکیل چند هیات حل اختلاف در سطح استان اقدام نماید .