ماده 181 قانون جدید کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط معصومه ناصری در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

با سلام. ماده 181  قانون جدید کار چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فریده غلام نژاد

profile
up
down

با سلام

کارفرمایانی که اتباع بیگانه را که فاقد پروانه کارند و یا مدت اعتبار پروانه کارشان منقضی شده است به کار گمارند و یا اتباع بیگانه را در کاری غیر از آنچه در پروانه کار آنها قید شده است بپذیرند و یا در مواردی که رابطه استخدامی تبعه بیگانه با کارفرما قطع می گردد مراتب را به وزارت کار و امور اجتماعی تبعه بیگانه با کارفرما قطع می گردد مراتب را به وزارت کار و امور اجتماعی اعلام ننمایند ، با توجه به شرایط و امکانات خاطی و مراتب جرم به مجازات حبس از ۹۱ روز تا ۱۸۰ روز محکوم خواهند شد.