ماده 194 قانون جدید کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط رویا رمضانی در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

 با سلام. لطفا بفرمایید که ماده قانون 194  قانون جدید کار چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فریده غلام نژاد

profile
up
down

 با سلام.

 کارفرمایان کارخانه ها مکلفند در زمینه آموزش نظامی کارگران واحدهای خود با نیروی مقاومت بسیج سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همکاری های لازم را مبذول دارند .

تبصره- آیین نامه اجرایی این ماده با همکاری مشترک وزارتین کار و امور اجتماعی و دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ، تهیه و به تصویب هیات وزیران خواهد رسید .